hip hotel . young & independent . non smoking
Boek voordelig online
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen
8,1
Achtergrond

Twitter

Zakelijk

Ook als zakelijke gast bent u welkom in ons trendy hip hotel. Kom ook genieten van strak design in dit mooie concept. Na een dag werken is het fijn om verder te kunnen werken wat prima mogelijk is in Hip Hotel St. Martenslane door het gratis draadloos internet en de royale work & diner desk welke op elke kamer aanwezig is. Volg het laatste nieuws via de flatscreen-tv en bewaar je belangrijkste spullen in de safe die elke kamer bevat.

Hip Hotel St. Martenslane combineert strak trendy design met innovatieve hotel concepten. Voor vragen kunt u terecht bij de online receptie op Twitter en bij de receptie van Townhouse Designhotel waar u incheckt aan de overzijde van de straat. Hier mag u gebruik maken van alle gratis faciliteiten. Denk aan gratis draadloos internet, een heerlijke kop soep bij inchecken, een huiskamer als lobby waar u rustig mag genieten, gratis fitness (met Wii Fit) en nog veel meer.
 
St. Martenslane ligt perfect gelegen in de historische wijk Wyck in Maastricht, de culturele hoofdstad van Limburg. Op 50 meter loopafstand ligt het centraal station van Maastricht met trein- en busverbindingen naar binnen- en buitenland; zo rijden er om de 5 minuten bussen naar het MECC. Het Vrijthof en het winkelcentrum van Maastricht liggen op slechts 5 minuten loopafstand. 
 
Neem voor contracten of afspraken contact op met onze sales manager Maxine Hofman. Bel hiervoor naar 0031 (0)43 321 1111 of mail naar info@st-martenslane.com.