hip hotel . young & independent . non smoking
Boek voordelig online
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen
8,1
Achtergrond

Twitter

Evenementen

Evenementbezoekers vinden hun weg zelf naar Maastricht. Zo is de stad bekend van The European Fine Art Fair (TEFAF), de Heiligdomsvaart, Jazz Maastricht, Jumping Indoor Maastricht (JIM), hardloopwedstrijd Maastrichts Mooiste, het Preuvenemint, de concerten van André Rieu, Winterland (ook bekend als Magisch Maastricht), de Amstel Gold Race en de INKOM.

Ook in Hasselt worden veel evenementen voor jong en oud georganiseerd. Wat te denken van alle interessante beurzen en concerten in de Grenslandhallen, de zevenjaarlijkse Virga Jessefeesten, de muziekfestivals Pukkelpop en Rimpelrock, de Lotto Zesdaagse, het Schlagerfestival, de Meiboomplanting en diverse voorstellingen in de theaters. Ook was Hasselt in 2005 organisator van het Junior Eurovisiesongfestival.
 
Luik bruist in januari tijdens het jaarlijkse Festival van Luik met theater, dans en muziek. Ook wordt in Luik het jazzfestival georganiseerd naast diverse feesten en festivals.
 
In Aken liggen enkele prachtige theaters waar veel grote producties al zijn langsgekomen. Ook kende Aken de eerste discotheek van Duitsland, de Scotch-Club. Aken is ook een perfecte stad om te bezoeken voor de vele bioscopen, cultuurcentra en sportevenementen.
Aken staat ook bekend om haar grote gezellige kerstmarkt, de uitbundige carnavalsoptochten, de grote kermis Öcher Bend, het jaarlijks georganiseerde ruiterstoernooi CHIO – Concours Hippique en nog veel meer.