hip hotel . young & independent . non smoking
Boek voordelig online
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen
8,1
Achtergrond

Twitter

Wat te doen

Townhouse hotel Maastricht

Limburgse Proeverij aan de overkant in Townhouse! Kom preuve (=proeven)! Een Limburgse proeverij van hartige locale producten van Traiteur Saveurs Maastricht, genieten in de namiddag met een lekker glas wijn! Proef bij ons aan tafel in de huiskamer van Townhouse heerlijk ambachtelijk vlees, grottenkaas, olijven, 'n huisgemaakt kopje soep, tapenades, gehaktbrood met Limburgse mosterd en biologisch brood. We maken dagelijkse dingen bijzonder voor onze gasten, deze ambachtelijke producten maken de proeverij bijzonder lekker! Net als 't heerlijke glas wijn is ook de kop koffie of thee inbegrepen.

Maastricht

In Maastricht en omgeving is ontzettend veel te doen. Denk aan gezellig winkelen in de vele winkelcentra, grote winkelstraten, warenhuizen en pittoreske winkelstraatjes. Hier vind je vele verschillende merken en elke stad en regio heeft een ander aanbod waardoor je zeker vindt wat je zoekt.
Ook op het gebied van cultuur is in de regio van Maastricht genoeg te doen. Veel musea, cafés, gezellige restaurants, popfestivals en bioscopen liggen in de buurt waar je meerdere avondjes uit perfect kunt vullen.
 
Veel evenementen worden in de regio georganiseerd: sportevenementen zoals wedstrijden van MVV of Jumping Indoor Maastricht (JIM), muziekoptredens zoals Pinkpop, Pukkelpop of de grote concerten van André Rieu op het Vrijthof en natuurlijk de grote evenementhallen zelf zoals het MECC in Maastricht en de Grenslandhallen in Hasselt.