hip hotel . young & independent . non smoking
Boek voordelig online
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Personen
8,1
Achtergrond

Twitter

Partners

Townhouse Designhotel Maastricht
Dit is Townhouse Designhotel , uit de koker van La Bergère Group, een nieuw en innovatief hotelconcept in het hartje van Maastricht. Een designhotel afgestemd op de verwachtingen van de consument van nu en de toekomst, uitgevoerd met innovatie en creativiteit.

Onze filosofie is simpel; je verblijft in ons hotel thuis in Maastricht, je mag alles vragen en alles zelf pakken. Townhouse Designhotel heeft alle gewenste faciliteiten en self service als de beste service.
Townhouse Designhotel Maastricht
 
La Bergère Apartments
Sinds 2000 zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van luxe gemeubileerde serviceappartementen voorzien van alle gemakken. De afwas doet de afwasmachine en indien u dit wenst doen wij uw boodschappen. Schoonmaak en linnen opleggen doen wij uiteraard voor u. La Bergère Apartments is voortgekomen uit Hotel La Bergère en maakt nog steeds deel uit van andere hotelaccommodaties zoals Hip Hotel St. Martenslane en Townhouse Designhotel.
 
Onze 50 stijlvol ingerichte serviceappartementen zijn gelegen op toplocaties in het centrum van de stad Maastricht, meerbepaald in het historische stadsdeel ‘Wyck’. Zodoende liggen ook alle appartementen op maximaal 250 meter lopen van het hotel waar u ook incheckt en gratis van alle faciliteiten gebruik maakt. Zo bieden wij u gratis wireless internet, kranten, schoenpoets mogelijkheden, fitness en overheerlijke soep.
www.la-bergereapartments.com
 
Grand Café Maastricht Soiron
Genieten van typisch Maastrichtse patisserie, gâteau Grenache, een aangeklede 'tas' koffie of een heerlijke lunch? Geen betere plek dan in het sfeervolle en nostalgische Grand Café Maastricht Soiron aan het Vrijthof. Grand Café Maastricht Soiron ligt bij het 'made in Maastricht' Museum aan het Vrijthof, in het oude Spaans Gouvernement. Groots genieten voor een kleine prijs is het credo van Grand Café Maastricht. Daarbij biedt Grand Café Maastricht Soiron u een primeur aan: het eerste binnenterras op het Vrijthof! Dus zomer of winter, steeds dezelfde aangename temperatuur.
www.grandcafemaastricht.nl
 
Bongo
Bongo's zijn de originele beleveniscadeaus van Smart&Co. Deze unieke cadeaubonnen maken van je weekendjes weg of van je dagtrips echte belevenissen.

Met Bongo kies je voor originele beleveniscadeaus vol unieke ervaringen, dicht bij huis of verder weg. De schenker kiest het thema, de ontvanger bepaalt welk arangement hij leuk vindt en wanneer hij zijn belevenis gaat ervaren. Je kunt intussen kiezen uit meer dan 40 verrassende thema's.
www.bongo.nl